Naar vergaderzalen
Nederlands | Français
Op zoek naar een origineel idee
voor uw teambuilding, incentive
of bedrijfsevent?
Registreer je nu!
Zoeken in de hele site:  
http://www.eventonline.be/fr-eventonline.html
U bevindt zich hier: Home > FAQ
FAQ
Wie zijn wij?
Semindex.be is het multimediale informatieplatform voor wie een vergadering, seminarie, congres of zakelijk evenement wil organiseren. Daarnaast gidst Semindex.be u door de wereld van de incentive- en organisatiebureaus en de logistieke bedrijven uit de evenementenbranche.
Alle hotels en bedrijven op Semindex.be worden geselecteerd op basis van strenge criteria inzake vergadercomfort, catering en professionele omkadering. Zo bent u als gebruiker van dit informatieplatform steeds verzekerd van kwalitatieve en betrouwbare leveranciers en partners.

Semindex.be is een initiatief van uitgeverij Concentra. Wij verzamelen sinds meer dan dertig jaar informatie over de markt van zakelijke evenementen in België en publiceren deze via jaarboeken en websites.

De voornaamste doelgroepen van Semindex.be zijn:
  • Bedrijfsleiders en managementassistenten
  • Professionals in de evenementen- en seminariebranche
  • Marketing- en communicatieverantwoordelijke
Semindex contacteren
U kan ons conatcteren via onderstaande gegevens:

Frank LEYSEN
Uitgever Semindex.be
Herckenrodesingel
10 3500 Hasselt

T : +32 (0)11 210 87 86 86
F : +32 (0)11 87 81 87
M : +32 (0)475 38 00 89
E : fleysen@concentra.be

Ook onze Account Managers staan steeds tot uw dienst:

Werner LOOTS
M : +32 (0)474 37 25 80
E : wloots@concentra.be

Nathalie Louis
M : +32 (0)477 79 05 54
E : nlouis@concentra.be
Hoe moet ik mij registreren?
U kan zich registreren door rechtsbovenaan of links onderaan op de link ‘registreren’ te klikken. U kan dan via een eenvoudig formulier de nodige gegevens invullen. Na de registratie ontvangt u een mail met uw paswoord.
Wat zijn de voordelen voor mij als ik mij registreer?
Wanneer u zich registreert op Semindex geniet u gratis van een aantal praktische en interessante voordelen:

  • U ontvangt regelmatig de digitale Semindex.be-nieuwsbrief
  • U kunt onder 'mijn Semindex' uw zoekopdrachten en/of interessante accomodaties opslaan
  • U kunt uw vorige opzoekingen consulteren
  • U kunt hier interessante nieuwsflashers bewaren
Wat is mijn gebruikersnaam?
Uw gebruikersnaam is het e-mailadres waarmee u zich registreerde op Semindex.
Ik ben mijn paswoord vergeten.
U kan uw paswoord opnieuw opvragen door links bovenaan de site op de link ‘paswoord vergeten’ te klikken. U dient dan enkel uw e-mailadres (waarmee u zich registreerde op Semindex) in te vullen en wij sturen u een mail met uw paswoord.
Moet ik mijn gebruikersgegevens altijd opnieuw ingeven?
Neen, wanneer u de eerste keer inlogt kan u ‘paswoord bewaren’ aanvinken.
Hoe moet ik mijn profiel aanpassen?
Om uw profiel aan te passen logt u in op Mijn Semindex. Daarna klikt u op de link ‘Mijn profiel’. Op de profielpagina kan u uw persoonlijke gegevens aanpassen alsook uw paswoord.
Wat mag ik verwachten van de Semindex nieuwsbrief?
U wordt op regelmatige basis geïnformeerd over wat er, nationaal en internationaal, beweegt in de sector van de vergaderlocaties en in de incentives- en evenementenbranche. De nieuwsbrief bevat nuttige en praktische informatie over accommodaties en het inrichten van zakelijke bijeenkomsten en succesvolle seminaries. Verder houdt de nieuwsbrief de vinger aan de pols van alles wat nieuw en spraakmakend is op het vlak van bedrijfsincentives en evenementen.
Hoe kan ik mij inschrijven op de Semindex nieuwsbrief?
U kan zich inschrijven op de de Semindex nieuwsbrief tijdens de registratieprocedure of door in te loggen op ‘Mijn Semindex’ en dan naar ‘Mijn profiel’ te gaan.
Hoe kan ik mij uitschrijven op de Semindex nieuwsbrief?
Onderaan elke nieuwsbrief hebt u de mogelijkheid om u uit te schrijven op de nieuwsbrief.

U kan ook inloggen op ‘Mijn Semindex’ en op uw profielpagina de optie nieuwsbrief uitvinken.
Wat betekent 'Bewaarde zoekopdrachten'?
Onder bewaarde zoekopdrachten kan u al uw zoekopdrachten die u op Semindex uitvoerde en bewaarde raadplegen. Op de overzichtpagina van uw zoekopdrachten kan u door een eenvoudige klik op de zoekopdracht deze weer lanceren.
Wat betekent 'Interessante zoekers'?
Onder Interessante zoekers kan u alle zoeekrs vinden die u tijdens uw zoektocht op Semindex bewaarde raadplegen. Op de overzichtpagina van uw interessante zoekers kan u door een eenvoudige klik op de zoeker opnieuw naar de beschrijving van deze locatie gaan.
Hoe adverteren?
De media van Semindex.be vormen ongetwijfeld ook voor u de ideale omgeving om te adverteren. Onderaan vindt u onze tarieffiche. Aarzel niet om contact op te nemen met de uitgever om samen de ideale formule te vinden.

Frank LEYSEN
Uitgever Semindex.be
Herckenrodesingel
10 3500 Hasselt

T : +32 (0)11 210 87 86 86
F : +32 (0)11 87 81 87
M : +32 (0)475 - 38 00 89
E : fleysen@concentra.be

Ook onze Account Managers staan steeds tot uw dienst:

Werner LOOTS
M : +32 (0)474 -37 25 80
E : wloots@concentra.be

Nicole VERCAMMEN
T : +32 (0)3 - 482 36 21
F : +32 (0)3 - 482 36 21
M : +32 (0)475 - 24 92 77
E : nicolevercammen@gmail.com
Hoe moet ik mijn zoekactie starten?
Er zijn 2 manieren om een zoekopdracht te starten:

  • Op de homepage van ‘Incentives en evenementen’ of Vergaderplaatsen’ vult u de criteria in waaraan uw incentive/evenement of vergaderplaats moet voldoen. Na op zoeken te hebben geklikt krijgt u onmiddellijk een lijst met resultaten die aan uw criteria voldoen.
  • U kan ook gebruik maken van de vrije zoekbox die u boven aan de pagina in de navigatie kan vinden. U kan hier één of meerdere trefwoorden intypen en op zoeken klikken. U krijgt dan onmiddellijk een lijst met resultaten die aan uw criteria voldoen.
Hoe kan ik zoeken op trefwoord?
Om op trefwoord te zoeken klikt u op de link ‘Zoeken op trefwoord.’ Deze brengt u naar onze trefwoorden pagina. Op deze pagina vindt u een lijst met interessante trefwoorden die u kn gebruiken om gericht te zoeken.
Wat is de betekenis van de verschillende activiteiten?
Wenst u te weten wat een activiteit juist omvat, dan kan deze vinden op onze pagina ‘Activiteiten’. U kan hier ook rechtstreeks naar alle resultaten van een bepaalde activiteit surfen door op de bijhorende link te klikken.
Wat is de betekenis van de verschillende locaties?
Wenst u te weten wat een locatie juist omvat, dan kan deze vinden op onze pagina ‘Locaties’. U kan hier ook rechtstreeks naar alle resultaten van een bepaalde locatie surfen door op de bijhorende link te klikken.
Hoe kan ik mijn zoekactie bewaren?
Wanneer u een zoekopdracht gestrart bent dan kan u deze bewaren door op de knop ‘bewaar je zoekopdracht’ te klikken. U kan uw zoekopdracht een naam geven waardoor u ze achteraf ook snel kan terugvinden bij uw bewaarde zoekopdrachten (binnen Mijn Semindex).
Hoe kan ik een interessante locatie bewaren?
Wanneer u zich op de detailfiche van een locatie bevindt dan kan u deze bewaren door op de knop ‘bewaar incentive’ of ‘bewaar vergaderplaats’ te klikken. U kan al uw interessante locaties achteraf snel kan terugvinden bij uw interessante accommodaties (binnen Mijn Semindex).
Kan ik een resultatenlijst nog verder uitfilteren?
Ja. Op de resultatenpagina vindt u aan de linkerkant allerhande filters die u kan gebruiken om de resultaten verder te verfijnen. Klik de vakjes aan voor de criteria die voor u nog interessant zijn en de resultaten zullen uitgebreid worden met deze extra criteria.
Hoe kan ik meer resultaten op 1 pagina krijgen?
Standaard worden er 10 resultaten per pagina getoond. U kan dit aanpassen door in het pulldown menu ‘Resultaten per pagina’ een keuze te maken uit 10 – 20 – 30 – 50 of 100 resultaten per pagina. U kan dit op elk moment aanpassen.
Kan ik de resultatenlijst in een andere volgorde zetten?
Ja. U kan een resultatenpagina ook sorteren op gemeente. Wanneer u bovenaan de resultenlijst op de link gemeente klikt dan worden de resultaten gesorteerd van Z-A. Klikt u nogmaals op Gemeente dan worden de resultaten gesorteerd van A-Z.
Hoe kan ik een zoeker printen?
Op elke detailfiche vindt u een printknop om de fiche te printen (rechst onderaan de fiches). Na het klikken op de printknop verschijnt het standaard printvenster.
Hoe kan ik een interessante zoeker doorsturen naar een vriend(in)?
Op elke detailfiche vindt u een ‘mail een vriend’-knop. Als u hierop klikt verschijnt er een pop-up waar u zowel uw eigen naam en e-mailadres als dat van uw vriend(in) kan invullen alsook een persoonlijke boodschap. Uw vriend(in) zal dan een mail van ons ongtvangen met daarin een link naar de detailfiche.