Naar vergaderzalen
Nederlands | Français
Op zoek naar een origineel idee
voor uw teambuilding, incentive
of bedrijfsevent?
Registreer je nu!
Zoeken in de hele site:  
http://www.eventonline.be/fr-eventonline.html
U bevindt zich hier: Home > Over Semindex
Over Semindex
Semindex is het multimediale informatieplatform voor wie een vergadering, seminarie, congres of zakelijk evenement wil organiseren. Daarnaast gidst Semindex u door de wereld van de incentive- en organisatiebureaus en de logistieke bedrijven uit de evenementenbranche.
Alle hotels en bedrijven vermeld in alle producten van Semindex worden geselecteerd op basis van strenge criteria inzake vergadercomfort, catering en professionele omkadering. Zo bent u als gebruiker van dit informatieplatform steeds verzekerd van kwalitatieve en betrouwbare leveranciers en partners.

Semindex is een initiatief van uitgeverij Concentra Classifieds. Wij verzamelen sinds meer dan dertig jaar informatie over de markt van zakelijke evenementen in België en publiceren deze via onzewebsite.
De voornaamste doelgroepen van Semindex zijn:
  • managementassistenten
  • bedrijfsleiders
  • professionals in de evenementen- en seminariebranche
  • marketing- en communicatieverantwoordelijken
  • eventplanners
Semindex geeft volgend producten uit:

Semindex.be (de website):

Semindex.be is het multimediale informatieplatform voor wie een vergadering, seminarie, congres of zakelijk evenement wil organiseren. Daarnaast gidst Semindex.be u door de wereld van de incentive- en organisatiebureaus en de logistieke bedrijven uit de evenementenbranche.
Alle hotels en bedrijven op Semindex.be worden geselecteerd op basis van strenge criteria inzake vergadercomfort, catering en professionele omkadering. Zo bent u als gebruiker van dit informatieplatform steeds verzekerd van kwalitatieve en betrouwbare leveranciers en partners.


Out of Office (het nieuwsmagazine):

Out of Office is het nieuwsmagazine (print) voor de partners en gebruikers van de Semindex-gidsen, en verschijnt 4 x per jaar in een oplage van 12.500 exemplaren.
Out of Office wil op regelmatige basis informeren over wat er, nationaal en internationaal, beweegt in de sector van de vergaderlocaties en in de incentives- en evenementenbranche. De nieuwsbrief bevat nuttige en praktische informatie over accommodaties en het inrichten van zakelijke bijeenkomsten en succesvolle seminaries. Verder houdt Out of Office de vinger aan de pols van alles wat nieuw en spraakmakend is op het vlak van bedrijfsincentives en evenementen.

Via de nieuwsbrief willen wij de communicatie en de contacten tussen de gebruikers en de partners van Semindex en hun (potentiële) klanten verhogen en intensifiëren.

Controlled circulation

Out of Office heeft een oplage van 12.500 exemplaren en wordt verspreid via controlled circulation naar de bedrijven vermeld in de TOP-5000 van Trends, naar de Kamers van Koophandel, een selectie van de grootste bedrijven in Zeeuws-Vlaanderen, Nederlands Limburg en Noord-Frankrijk, de Diensten voor Toerisme, de ministeries en ambassades in België, de organisatoren van business seminars, de voetbalclubs in eerste en tweede nationale afdeling en de pers.


Digitale newsletter:

Digitale newsletter voor gebruikers van Semindex, en verschijnt 20 x per jaar.
Deze newsletter wil op zeer regelmatige basis informeren over wat er, nationaal en internationaal, beweegt in de sector van de vergaderlocaties en in de incentives- en evenementenbranche: nieuwe locatie, nieuwe bedrijven, exclusieve nieuwtjes,……
Via de nieuwsbrief willen wij de communicatie en de contacten tussen de gebruikers van Semindex en hun (potentiële) klanten verhogen en intensifiëren.
Er is ruimte voorzien voor betalende redactionele vermeldingen en banners (max 2 van elke per newsletter.

Partnermails:

Via een partnermail kan een adverteerder zijn commerciële boodschap exclusief meedelen aan het Semindex-emailbestand.
Vragen/suggesties/opmerkingen:
Naam:
E-mailadres:
Bericht: