Naar incentives en evenementen
Nederlands | Français
Op zoek naar de ideale locatie
voor uw vergadering, meeting,
congres of seminarie?
Registreer je nu!
Zoeken in de hele site:  
http://www.eventonline.be/fr-eventonline.html
U bevindt zich hier: Home > New page
Wildstream CMS

La Butte aux Bois te Lanaken: 2e beste hotel van België!

Fier mogen team & directie van La Butte aux Bois melden, winnaar te zijn van de TripAdvisor Travellers’ Choice Award 2014!
In de categorie ‘Top Hotels’ eindigt de Lanakense Relais & Châteaux Hostellerie op een tweede plaats! De award is gebaseerd op reviews & meningen van gasten die wereldwijd reizen en hun mening delen op de toonaangevende Traveller-website Tripadvisor

Directeur Marc Alofs: ‘We zijn zeer trots op deze beoordeling, door onze gasten ! Het is het resultaat van een teaminspanning van een uitzonderlijke groep mensen die dagelijks bezig is de verwachtingen van onze gasten te overtreffen’ Op de foto nemen Laura Martinelli, Kim Defaux, Jessy Brepoels en Marc Alofs de award in ontvangst.

Hostellerie La Butte aux Bois**** is gelegen in de bossen van Lanaken ( L ) en omvat 41 luxe hotelkamers & suites, restaurant ‘La Source’ ( 1 ster Guide Michelin ), bistro Gourmand ‘Binnenhof’ & Wellness Center ‘Aquamarijn’. Moderne, goed uitgeruste seminariezalen en feeërieke zalen voor intieme diners of grotere feesten completeren het landgoed.

Voor meer informatie: Marc Alofs – 
marc.alofs@labutteauxbois.be - +32-89-739770

Hostellerie La Butte aux Bois  -  Paalsteenlaan 90  -  3620 LANAKEN  -  
www.labutteauxbois.be